Aikaa on kulunut viimeisestä merkinnästä jonkun verran. No kuusi tai viisipäivää. En vain ole saanut aikaiseksi kirjoittaa mitään. Ei mitään hirveän suurta ole tapahtunut. Viikonloppuna oli ihan kivaa, vaikka hieman sekaisin tulikin oltua. Tuli pikkuisen polteltua. Ihan rentoa meininkiä ollu. Yksi tyttö pyysi leffaan tossa pari päivää sitten. Varmaan tässä joku päivä meen sitten katsomaan sen kanssa jotain.

Muuten olen katsonut vain Big Brotheria, ja käynyt lenkillä. BB muuttui hyvin mielenkiintoiseksi tuon asukasvaihtotapauksen jälkeen. Tosin, on siinä huonotkin puolensa. Itse jos talossa olisin, niin en tällä viikolla kovin puhelias olisi, en tiedä olisinko muutenkaan. Enkku ei ole mun vahvin aine ollut koskaan, mutta en minä sitä ainetta ole koskaan vihannut. Enkä koulua sinänsä koskaan ole vihannut, minusta oli jopa ihan kiva aina herätä kouluun, vaikka välillähän se oli raskasta. Elämässäni on tapahtunut vaikeita asioita, ja ne yritin hoitaa pelkästään juomalla ja kaikella muulla. Silloin oli aika hukassa olo, mutta tulin aina kuitenkin kouluun selviämään. Ei kuitenkaan moni huomannut, että aamulla olin jo aloitellut hieman juomaan. Osaan pitää siis suuni kiinni vaikka olisinkin juonut.

Jees, duunissa tässä tätä merkintää kirjoittelen. Nyt on ollut vähän enemmän töitä kun viime viikkoina, mutta ei tässä mitään kiire tai hiki näissä töissäs vielä tule. Mukavaa duunia.

Niin, palaan siihen Big Brotheriin vielä. Tämä kausi on ollut todella tylsä. Ainoita valopilkkuja ovat olleet Niko, Harri ja Miia. Ja nyt hieman tuo Munya. Muuten asukkaat ovat mielestäni aika värittömiä. Viime kaudella oli Sauli, Timo, Olli ja ketäs muita. Niin, onhan tuo Johankin mun yksi suosikeista, hyvä juttu hänellä tuo viikon maiseman vaihto. Toivoisin, että taloon tulisi vielä joitakin uusia tyyppejä. Siellä on muutenkin tällä hetkellä liian vähän, laskeskelin hieman. Niin ja uudet asukkaat saisivat olla nyt miehiä. Vaikka kolme uutta miestä olis hyvä. Ei sellaisia perusäijjiä. Ne on jo nähty. Kunnon rokkarimeininkiä taloon vois olla hyvä.