Ulkona sataa, vettä tulee kaatamalla, pisarat eivät enää ole hentoja kuin kyyneleet, vaan ne piiskaavat ja satavat maahan kuin ylinopeutta ajava auto maantiellä. Kajalin reunustamat silmät valuvat kun sade saavuttaa kasvot, mieli muuttuu myös syksyiseksi ja masennusta ilmassa.  Nojaa... on syksyssä hyvätkin puolensa, pimeässä voi käpertyä peiton alle. Juoda punaviiniä ja katsella telkkaria ilman valoisia häiriöitä. Viettää romanttisia hetkiä.... niin jos olisi joku.

Jep.. semmoinen on syksy. Kohta on jo talvi tulossa. Toivotaan, että se olisi nimensä veroinen, että saataisi valkea joulu ja kaikkea. Tosin, en toivo hirveää kylmyyttä, vaikka olenkin tottunut olemaan kylmässä ulkona. En sillä, että olisin asunut lapissa koskaan, mutta siellä on tullut aina käytyä siihen ehkä kovimpaan pakkasaikaan. Tänä vuonna tuskin tulee lähdettyä mihinkään. Vietän himassa kaikki lomapäivät mitä on. Paljon kaikenlaista on sattunut tässä syksyn aikana. Olen mennyt sivariin, jossa olen todella viihtynyt, saanut muutaman ystävänkin, helposti kyllä ystävystyn.

Sunnuntaina oli sitten tuo vaalipäivä. Itse kävin silloin äänestämässä, kun meni ohi tuo ennakkoäänestys, jostain olin saanut päähäni, että ennakkoäänestys on sen koko viikon, mutta se loppuikin joskus tiistaina tai keskiviikkona. En vaan jaksanut lähteä äänestämään niinä päivinä viime viikolla. Sunnuntaina oli vähän sellainen olo, että jaksaako lähteä. Kun oli aika kova sade. Noh, ei siinä sitten auttanut muuta kuin lähteä sateenvarjon kanssa äänestyspaikalle. Sen voin paljastaa, että äänestin Vasemmistoliiton edustajaa. On se kumma kyllä, että nykyään ei ehkä enää uskalleta äänestää vasemmistoliittolaisia, tai ainakin sellaisen kuvan olen saanut. Itse en oikein voi samaistua näiden valtapuolueitten ehdokkaisiin. Monet heistä on liian isänmaallisia, tarkoitan sitä.. että enemmistö esim. Kokoomusnuoristakin pitää armeijankäyntiä tärkeänä. Ei ne sitä kuitenkaan suoraan sano, mutta tulee sellainen fiilis, kun kuuntelee jossain keskusteluissa, että mitä asialle pitäisi tehdä. niin tulee hieman sellainen olo. Vasemmistoliitolla on monia hyviä uusiakin ehdokkaita. "julkkis Silvia Modig" on kyllä mielenkiintoinen nimi. Hän on se juontaja/tuottaja yms mitä se kaikkea nyt tekeekään. Silloin kun olin teini, joku 14-16.v niin Silvia juonsi ylen nuortenohjelmia. Jo silloin ihastelin häntä, että vau mikä ihminen. Hänen juontamansa ohjelmat sai mut tempastua aina mukaansa. Todella hyvä tyyppi. Ja olen onnellinen, että hän pääsi Helsingin valtuustoon. Olisin ehkä voinutkin häntä äänestää, mutta tällä kertaa ei ääneni mennyt kuitenkaan Silvialle. Jännä nähdä asettuuko hän ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin.

Muuten tuo sunnuntain vaalit olivat aika sama mulle. Ei kiinnosta hirveästi, että kuka sen niistä kolmesta voittaisi. Voitto meni nyt Kokoomukselle.  No, sepä niistä vaaleista nytten.

Big Brotheria seurasin sunnuntaina. Kaisa-Reeta lähti talosta, eipä kovin paljon harmittanut, tosin olisi se Cheryll myöskin saanut lähteä. Tällä viikolla on harmi, että Johan joutui äänestykseen, kun BB nimesi hänet. No, tuskin se sieltä lähtee sunnuntaina. On todella ihme jos lähtee. Sillä en enemmän olen kuullut että häntä fanitetaan, kuin vihataan.

Tällä hetkellä on ihan ok mieli. Tekisi kyllä vaan hirveästi mieli juoda alkoholia. Mutta en viitsisi hirveästi nyt tuhlata rahaa. Palkka tulossa onneksi perjantaina. Kuukauden päästä sitten veronpalautukset, jee saan jotain 200 euroa. Ihan ok summa. Pientä bonusta elämään. Mutta menenpäs tästä nyt seurailemaan mitä bb-talossa tapahtumaan. Itse haaveilisin asumisesta tuollaisessa talossa. Ja voisin myös osallistua Big Brotheriin.