Huh, tuntuu että vasta oli kesä, ja lähdin Lapinjärvelle. Ja nyt onkin marraskuu, ja olen töissä todella mukavassa toimistossa. Elämä menee suurinpiirtein todella hyvin. Välillä pieniä alamäkiä, mutta kyllä niistä aina jotenkin selviää. Tämä viikko on aika helppo, joten mulla jää hyvin aikaa vapaalle. Pitäisi nähdä aika monia ihmisiäkin nyt. Tänään nään muutaman kaverin, huomenna sen yhden tytön josta olen puhunut. Tänään hieman olutta kaverin kanssa jossain.

Viikonloppua odotan jo paljon, vaikken ole edes suunnitellut hirveästi mitä puuhaan. Yleensä en suunnittele koskaan etukäteen, kaikki vaan tapahtuu spontaanisti. Soitan jollekkin kaverille perjantaina, ja sitten se siitä lähtee. Eilen tein taas ruokaa, itsetehtyä kanasalaattia. Nyt on ainakin ruokaa varmaan perjantaiksi saakka. Hieman on vielä kipee olo, mutten ole ollut töistä pois vielä kertaakaan kipeenä olon takia. Oli mulla jo samanlainen flunssa heti ekalla viikolla. Nyt alkaa kyllä vähän helpottamaan, mutta ei vielä ihan kunnolla.

Tänään taas viettämään kunnon rokkielämää. Johonkin pubiin istumaan hämärään kulmaan, katselemaan ihmisiä, aivan varmasti joku taas tulee vittuilemaan, mutta mikäs siinä jos tykkää vittuilla rauhallisille ihmisille jotka vaan juo hiljakseen omassa rauhassa olutta. Vaikka haluankin hieman provota näitä juntteja joilla on karjalippis juuttunut iäksi päähän, nii ärsyttää tuollainen toiminta. Just tuon takia, en halua olla mikään perusjuntti, oikeasti, en haluaisi nykypäivä olla edes suomalainen. Niin paljon huonoa mainetta tuollaiset juntit aiheuttaa Suomelle. 

No mutta menenpäs tästä pois. Heippa viettäkää mukava päivä !