Tänään kävin shoppailemassa vähän kaikenlaista. Vansin kengät hommasin (taas.), muutaman t-paidan, hiustuotteita, yms. Muuten ei oo mitää ihmeellistä tapahtunu. Nyt voisi jo pikkuhiljaa tässä aloitella viikonloppua. Vähän sellaset fiilikset on, että vois piipahtaa jossakin muutamalla bissellä tai jotain.

Äh, nyt ei oikein tekstiä irtoa. Heh, miksiköhän aloitin tätä kirjoittaa. No joo, ehkä nyt vois kehittää jotain kirjoitettavaa.

Kirjoitetaas nyt vaikka politiikasta, heh vaikka varmaan monet tämän blogin seuraajista ei pidä politiikasta, mutta nyt kun en keksi muutakaan. Paavo Arhinmäki ja puolueensa vasemmistoliitto aikoo ottaa ison harppauksen kohti uudenlaista tasa-arvoa. Vasemmistoliiton taivoteohjelmassa todetaan mm. tällaisia asioita:

1. Samaa sukupuolta olevilla vanhemmilla pitää olla kaikki samat oikeudet ja velvollisuudet kuin eri sukupuolta olevilla vanhemmilla. Myös adoptio-oikeus on laajennettava samaa sukupuolta oleville pareille. Adoption saamista on ylipäänsä helpotettava.

2. Avioliittolaki on muutettava sukupuolineutraaliksi.

Olen samaa mieltä, on se kumma kun ihmiset Suomessa tuntuvat elävän viime vuosituhannella, ja nykypäivästä ei merkkiäkään. Täysin ennakkoluuloisia kaikki uutta kohtaan. Sitten kaikkia toisinajattelijoita pidetään vähän sellaisina "vaarallisina ihmisinä"

Niin ja vielä armeijasta. Taas on tullut julkisuuteen simputustapauksia, ja niitä tapahtuu päivittäin, mutta kaikki eivät halua tuoda niitä julkisuuteen. Itse olen kyllä rauhanpoika, mutta jos joku tulisi urputtamaan siitä, että minä satuin hymyilemään, niin kyllä rupeisin sanomaan takaisin ja kunnolla. Jos olisin armeijassa, ni ei nuppi kyllä tollaista kestäisi, räjähtäisin ihan kunnolla. Siis ihan käsittämätöntä pelleilyä. Haluammeko me suomalaiset todellakin, että tällaista tapahtuu joka päivä? http://www.iltalehti.fi/uutiset/200809228308590_uu.shtml . Siinä yksi tapaus. Niinkun mitä helvettiä, ei saa hymyillä. No minkäs sille vittu voi jos hymyilyttää, ja sit vaikka muutenki olis sellanen, että helposti repee. Mä ainakin rupean nauramaan aika helposti. Siis jumalauta. Nauraminen on ihmisen tavallinen reaktio

Sitten toinen tapaus, vähän tuoreempi. http://www.iltalehti.fi/helsinki/200811268645094_hi.shtml
Alokasta uhkailtiin jopa luodeilla, ja ei ei ei.... Miten voikin olla niin nolot syyt. Syynä olivat pitkäksi päässeet hiukset ja sormus sormessa. Pitäisiköhä tälle vielä nauraakkin. Ei varmana olis uskaltanu ampua ketään se alikersantti. Mä oisin sanonu, et ammuppa vaan, ni omapahan on omatuntosi. Vai voisiko armeijassa olla niin kylmiä ihmsiä ja suomalaisia, että eivät lopulta edes olisi pahoillaan siitä mitä tulikaan tehtyä. No eipä yllättäisi, kun armeijasta on kyse.