Olen miettinyt, että kuinkakohan moni näitä juttujanikin oikeasti jaksaa lukea. Sori toistan varmaan itseäni kokoajan. Olen kuin mikäkin Jutta Urpilainen. Hah, kokoajan kiittelemässä lukijoita. Olihan se aika hauska pätkä se Urpilaisen vaalihaastattelut.

BB:ssä alkaa jo loppu häämöttämään. Kolme tippuu ensi sunnuntaina. Tilanne oli eilen näkyvillä kuulemma Extrassa, mutta enpä ehtinyt katsomaan. Kuitenkin Tero johti, tietty.. kun tämä on niiiiiiiiiiiin väritön persoona, ettei sillä tottakai voi olla niin paljon vihamiehiä kuin Johanilla. Johanin esteeksi voittoon tuli tuo Afrikan matka, ja sen jälkeen ne BB:n lukuisat palkinnot mitä hän sai. Yleisö kääntyi näin häntä vastaan. Tero on ollut aika tasapaksu koko kauden ajan. Ei heittelyä sinne tänne inhokkiäänestyksissä.  varsinkin alussa oli hyvin hyvin näkymätön. Tämä näkyi BBplazan inhokki ja suosikkiäänestyksissä. Tasaisen varmaa tulosta teki hän. Johanilla taas on nousemassa päin tuo inhokkikäyrä, mikä sinänsä on huono asia mielestäni. Ei Tero vaikuta sellaiselta joka olisi voittaja-ainesta. Minusta hän on liian flegmaattinen.

Onneksi tuokin ohjelma loppuu. Olen oikeasti tota mieltä, ei tätä enää enempää jaksa seurata. Tietty asia olisi toisin, jos olisi talossa erilaisemmat ihmiset. Viime vuosi oli paljon mielenkiintoisempi. Viime vuoden naisasukkaat eivät kyllä miellyttäneet, tänä vuonna oli sitten Ansku. <3 Miiakin oli kiva rokkimimmi. 

Haluaisin olla talossa. Nyt kun heti perään alkaisi uusi kausi. No, ei kyllä monet enää jaksaisi seurata. Mutta ei mua sinällään ees se rahapalkintokaan kiinnostas. Haluaisin vaan olla, siellä voisi vaan huoletta viettää päivät pitkät. Ei tarvitsisi ajatella oikeata elämää, ei tarvitsisi kävellä yöllä kännissä himaan, ei mitään. Välillä voisi olla aika ahdistus, mutta mitäs siitä, kyllä ulkomaailmassakin ahdistutaan. On se ihan normaalia, mitä väliä sillä on että missä ahdistuu. 

Näin ollen tulin siihen tulokseen, että niille halukkaille.. jotka haluavat kokea jotakin suurta ja ennennäkemätöntä. Ja kun Suomessa "pitää olla yleinen asevelvollisuus" ( Minun mielipiteeni jo tiedättekin varmaan) Mutta päättäjät ovat nykyisinkin niin vanhanaikaisia, että kyllä.. Suomessa on vieläkin yleinen asevelvollisuus. Mietin, että nuoret miehet voisi valita vaikka vankilaan menon, sivarin tai sitten tuollaisen sivarikommuuni, että työpalvelus on siellä talossa. Tai no, ei se nyt työtä ole, se viikkotehtävien teko, mutta etukäteen olisi haettu sivaripaikka. Mutta taloon menevä asukas, on talossa ja häneltä vähennetään palveluspäiviä sen mukaan kuinka pitkään hän selviää talossa. Talo toimii samalla tavalla kuin tavis BB-talo. On päiväkirjahuoneita. Myös naisia olisi talossa. Heitä ei koske tuo sivarihomma. Mutta tietty nyt talossa nättejä tyttöjä olisi. Sitten äänestykset olis joka toinen viikko. Talosta ulos joutunut jatkaa elämäänsä tavallisesti, ja jatkaisi jossain palvelustaan, häneltä poistettaisiin se aika mitä talossa on vietetty. Palkka pomppaisi näillä sivareilla eri summiin kuin nykyään, joka pudotuksen kokenut voisi saada pienen lisän, ja palkinnon tuosta että osallistui mukaan taloon. Kilpailu voisi kestää hieman kauemmin kuin tuo nykyinen Suomen BB:t kestää. ei kuitenkaan mitään kauhean pitkään, se olisi ehkä jo hieman liikaa. Kaikilla menisi jo maku. 4 -5 kk olisi maksimi. Minä olisin heti valmis menemään. Hyviä bileitä järjestettäisi, ja olisi tosi jännäää.

 

Tällä lisäisi ainakin sivareiden näkyvyyttä. Armeija miehet olisi ainakin suljettu pois tästä skabasta, tämä "leiri" olisi päinvastoin kuin intti, sellainen jossa nimenomaan tarvii omaa ajattelua. Eikä tänne voisi tulla sillä asenteella, että eipä kiinnosta paskan vertaa, mutta eipä tarvitse ajatella mitään, kun muut ajattelevat puolestani. Talossa ei siedetä minkäänlaista niskoittelua, täällä ei olisi hierarkiaa, sitä ylintä pomoa. Tottakai siellä on Big Brotherin tyylinen ääni. Mutta hän ei komentele, hän on kuin filosofi, joka on yksi tiennäyttäjä, antaa ohjeita, mutta ei sellaisia ohjeita, joita orjallisesti pitäisi noudattaa, antaa jokaiselle vapaat kädet tehdä antamiaan tehtäviä omalla tyylillä. Muuten kuitenkin samat säännöt kuin BB:ssä, että väkivaltaa ei suvaita, yms.

Kauppa saisi olla auki kokoajan, mutta sillä tyylillä, ettei päivässä sama ihminen saa käydä kaupassa joka kerta. Ja talossa olisi alko, mutta siellä ei olisi kuin viiniä,  koska viinaa jos olisi, se menisi aika pikkasen lapasesta.  :DD