Huomasin, että kuu oli vaihtunut ja se eilinen merkintäni oli marraskuun ensimmäinen. Nyt jälleen duunissa. Leppoista meininkiä täällä, eikä mitenkään tiukkapipoisia ihmisiä työkavereina. Jotain kaksi ja puolisataa päivää sivaria jäljellä, ei oo vielä rupenu hajottamaan, ja tuskin alkaakaan, niin mukavaa ollut. Nyt olen alkanut tulee töihin joskus 7.30 maissa. Välillä ollu aika koomassa aamulla, kun saapuu töihin.. mutta sitten meen kahvihuoneeseen. Nyt täällä duunissa tehdään jotain remonttia yläkerrassa, ni kuuluu kaikkea paukutusta. Mutta eipä se mua niin häiritse.

 

Joo, Obama voitti sitten vaalit.. Oli se kyllä hyvä juttu. McCain on muutenkin hieman vanhemmanpuoleinen, ja ei mielestäni jaksaisi toimia pressana. Muutenkin hän olisi varmaan jatkanut siitä mihin Bush jäi. Luulen, että tästä syntyy uusi aikakausi. Myös Eurooppa ja USA lähentyvät edelleen.

Eilen tein taas hyvää safkaa. Makaronia ja jauhelihaa. Söin muuten pitkästä aikaa taas lihaa, nyt otin taas myös sitä mukaan evääksi. Laitoin myös uuniin makaroonilaatikon, että nyt on taas vähäksi aikaa ruokaa. Ja ei mene nyt rahaakaan. Nyt alan pikkusen säästelemään, ja en nyt niin hirveästi juopottelekkaan. Vaikka kyllä rupeisi nyt tekee mieli juoda hiukkasen viiniä.

Big brotheria katselin eilen taas, tai oikeastaan vaan sen BB-extran. Uudet asukkaat tuli taloon, jotenkin kiinnostus tätä ohjelmaa kohtaan on laskenut kokoajan. Nyt siellä on ne mun lempparit Johan ja Anniina. Jommalle kummalle heistä toivoisin voittoa. Mutta ihmettelin itseäni, että miks en jaksanut eilen avata 24/7 palvelua, vaikka taloon tuli kaksi uutta jätkää. Toinen heistä oli ihan mielenkiintoinen.. Se Jarmo siis, mutta äh, eipä se sittenkään niin paljon kiinnostanut. Eilen oli nimeämiset, en tiedä tajusiko vanhoista asukeista kukaan, että pystyivät nimeämään myös näitä kahta uutta. Kun sitä ei heille sanottu. Mutta tuskin kumpikaan uusista joutuu äänestykseen.. Veikkaan ainakin, että äänestyksessä on Tuuli, Tero, Cheryll ja Anna. Olisikohan aika jo Annankin sieltä lähteä, kun tiukalle meni viime sunnuntaina. No, nähtäväksi jää.

Tänään tulee telkkarista Jokelan kouluampujan vanhempien haastattelu. Todella mielenkiintoista katsella. Mä en ymmärrä sitä, että jotkut ihmiset oli heti uhkailemassa tuota heidän perhettään, vittu eikö ne ymmärrä, että pahin suru ja kauhistus voi olla jopa ihan Pekan vanhemmilla ja sukulaisilla.

Olin viime perjantaina yhdellä ihanalla ystävälläni, naispuolinen siis. Oli ihana jutella ja pikkusen naukkailla. Nukuttiin myöskin vierekkäin ja kaikkea, mutta ei mitään ihmeempää tapahtunut. Minusta on ihana nukkua jonku tytön vieressä ihan muuten vaan, ja olla ihan läheikkän  ja sylikkäin. Ja halailla, mutta silti ihan kaverifiilis pohjalta. Tavallaan rakastan sitä tyttöä, mutta silleen kaverina. Kun rakkautta on niin monenlaista. Välitän vaan ihan hirveästi hänestä, kun silläkin on kaikenlaista elämänsä aikana tapahtunut, joskus pelkään, että menetän hänet ystävänä, koska hän on vaan niin ihana persoona. Vaikka en olekaan tuntenut häntä pitkään.  

Nyt alkaa olla jo hieman nälkä, no meen joskus tunnin päästä syömään. Mutta nyt lähden tästä hommiin. Pitäkää huolta itsestänne.