Otin eilen hieman alkoholia. Mutta vain hieman,  menin partsille joskus yöllä ja ihastelin ku oli niin pimeää. Ei ketään näkynyt olevan liikenteessä. Poltin hiukan röökiä, vaikka en siis vakituisesti polta. Satuin vaan siivoilemaan tuossa viikonloppuna ja löytyi kivasti röökiaskeja. Mulla oli vähä kurkku kipee, ni ei kyllä kovin viisasta ollu polttaa, mutta mikäs siinä. Ajattelin käydä tänään ostamassa pullon resilaria. Hah, kerran vedin naamariin kokopullon. Ja siis, siinä tapauksessa se on päihde, kuten alkoholikin, siitä vaan tulee aika euforinen fiilis. Mutta on se kyllä aika paskan makusta, voi sitä kyllä yrittää sekoittaa johon muuhunkin, mutta se sitten vaikuttaa hieman hitaammin. Ensikertalaiselle en suosittelisi aluksi kovin suuria määriä vetämään ja nopeasti. Siihen päälle vaikka muutama bisse, mutta ei sillä alkoholilla tässä oikeastaan ole väliä, alkoholikin hieman vähentää vaikutusta. Tänään koitan päästä jossain kolmen maissa duunista, sitten voisi käydä shoppailees ja tekisi mieli myös vaikka hesen kanasalaattia.

Eilen tuli sellainen ohjelma missä juteltiin verotuksesta. Mukana oli ainakin Jari Sarasvuo, ja mun eduskuntaedustaja number one, eli Paavo Arhinmäki. Oli siellä jotain muitakin, mutta niiden nimiä en enää muista. On se kyllä kumma, että Sarasvuo tienaa ihan vitusti, en muista nyt paljon se oli. mut olisko se ollu 17,4 miljoonaa. Arhinmäen tulot ovat kaukana miljoonasta, vaikka hyvin tienaakin eduskunnassa. Mutta sitten tuo verotus. Sarasvuo maksaa verojaan isoista tulosta "vain" 28 % Arhinmäki puolestaan maksaa n.64 000 tuloistaan veroa 37% prosenttia. Mielestäni Sarasvuon pitäs maksaa enemmän veroa. joku tuollainen 45-49 % olis varmaan sopiva. Katsoin, että kyllähän se Matti Vanhanenkin makselee veroja ihan suht kovalla prosentilla.

On tuo kyllä vähä hassu juttu, et media listaa aina kaikkien tulot ja verot. Mua ei sinänsä kiinnosta mitä muut tienaa.

Jees, mutta tulisikohan tänä viikonloppuna lunta tänne eteläänkin. Taidan muuten lauantaina käydä kampaajalla, tekis mieli tehdä tälle tukalle jotai erikoista. Jotain uutta väriä kenties. BB-Anniinan hiustyyli on kyllä musta tyylikäs. Jännää sillee yhdistää tuollaset, hieman vaaleat hiukset, ja sitten mustaa väriä hiukan myös. Mietin sellaistakin, mutta sitten siinä onkin yksi juttu, et kun mullahan on tummat hiukset, ja blondiks värjääminen mulla on sillee aika vaikee, ku siihen tarvii aika monta käsittelyä, kun on niin paksus tukkakin. Mutta pitääpä katsella.

Heippahei.