Pari päivää ollut jo aika väsynyt, mutta kuitenkaan ei uni  tahdo tulla. Nukkumatti ei oo varmaan enää mun kaveri, yhyy. Myös joku unikaveri ois kiva. Sellainen pörröinen tyttö. Ollu jotain pientä meneillään, aina tässä välillä. Muttei mitään ihmeempää.

Niin, takaisin tuohon univaikeusjuttuun.. tällä viikolla on tosi pieneksi jäänyt unet. Parhaimmillaan oon vasta nukahtanut kunnolla joskus neljältä yöllä.  pieniä ahdistuksia, ei sen kummempaa. Menny sit parvekkeella haukkaamaan raitista ilmaa. On sitä tullu käytyä baarissa myös. Tänään en mene mihkään, muutaman oluen himassa olen juonut. Päätin, että tänään nukun vaikka väkisin. Kokeilen seroquel lääkettä, oon lukenu et se vois toimia unilääkkeenä. Kuulemma tunnin päästä siitä ku on ottanu lääkkeen, ni tipahtaa. Meen valmiiksi sänkyyn, ja pistän vaikka leffan pyörimää. Saa nähdä minkälaiset vaikutukset. Lääke on kyllä vaan 25mg. Mutta vissiinkin pienempi määrä toimii paremmin ku isot. Tässä sitten iltapalaa vedän, ja katson simpsoneita. Jotenkin tänään ei kiinnostanut tehdä mitään. Tai siis lähteä juhlimaan, ja olla kunnon kännissä, vaik tykkäänki. Mutta tuntuu vaa, että menee liikaa rahaa. Tosin oon aika säästeliäs ollu nyt. Huomenna voisi keksiä kyllä tekemistä, en ehkä kestä olla neljän seinän sisällä koko viikonloppua katsomassa vaan telkkaria ja leffoja. Toivottavasti näkisin muutaman kaverin. Aamuksi jätin pari bisseä jääkaappiin, saa nähdä miten vaikuttaa tuo lääke, ku on muutaman bissen juonut. Mutta mitä luin netistä, niin kyllä onnistuu juoda alkoholia. Kun joillakin tuo lääke on siis ihan psyykelääke. Yhdellä läheisellä ihmisellä on tuo lääkekuuri.

Mutta sepä tältä kertaa. Katsotaas nyt miten saan unta palloon. Vai näänkö jotain ihme harhoja, mutta nyt kyllä todella pakko saada unta. Kohta juoksisin muuten täällä himassa ihan hulluna ympäriinsä, jos joka yö jäis yöunet siihen kahteen tuntiiin.