Viikonloppu ei nyt kovin erikoinen ollut, jotenkin ei ollut mitään mieltä lähteä rahaa törsäilemään ja juomaan päätä täyteen. En oikein tehnyt mitään mielenkiintoista. En myöskään käynyt ostamassa sitä resilarpulloa. Pelotti hieman se ripuli siinä, kun ei olis jaksanut kuitenkaa sitäkään. Kun jos juo pullon sitä, niin suolisto on vähä kovalla koetuksella, liiallisesta sorbitolin määrästä. Sama kuin purukumin syönnissä, jos sitä vetää liikaa. Pistä vaikka viisi purkkaa suuhun, ja sitä jauhat sitten 5.min tai miten se maku nyt kestää, ja sen jälkeen otat muutaman kerran tollasen samanlaisen purkkasatsin suuhun. Tai suoraan koko purkkapussi suuhun, ni eiköhän ala mahassa tuntumaan.

Joo, kävin kampaajalla. Tuli hieman sellainen emo-tyylinen kampaus. Jakaus sivuttain ja sit takahiukset on silleen aika siivien näköset. Tai muotoilen aina ite sellaset jännät siivet niistä. Eka mun piti olla yhden opiskelijan opinnäytetyö mallina. Mut se oli kipeenä, ni sitte tämän teki mulle yks perhetuttu. Opiskelijalta olis kestäny hieman enemmän aikaa, että hyvä sinänsä.

Aww, en voi olla taaskaan hehkuttamatta Anskua. Sehän on kampaaja, vitsi ois ihana jos se olis joskus mun kampaajana. <3 :D

Tällä hetkellä vielä aika väsynyt ja unelias olo. Mutta eiköhän se tästä, duunissa olen jo ollut suunnilleen tunnin. En kyllä mitään ihmeellistä ole ehtinyt vielä tehdä edes. Eiköhän tämäkin päivä suht nopeasti mene.

Eilen sitten oli nää perussunnuntai-illan ohjelmat, joita ihmiset paljon katsovat. Eli BB & Idols. Itse en kovin innokkaasti seurannut eilen. Ihme kyllä. BB:stä on jotenkin mennyt jo maku. Ei nyt aivan, mutta melkein. Suosikkejani ovat enää Johan, ja tietty Ansku. Onhan tuo Jarmokin ihan ok. Henna pissis on aivan järkky. Senkään takia en sitä jaksa hirveästi seurata. Eilen telkkari oli päällä muuten vain, ja katsoin vaan sen lopun, missä Cheryll häädettiin talosta. Olihan se ihan toivottu tulos. Mutta niin olisi myös ollut Tuulin, tai Annan putoaminen. Oli siis aika sama kuka niistä kolmesta putoaa. Näin ollen on kyllä hauska nähdä, kuka tulee voittamaan. Cheryll oli Johanin ehkä pahin kilpailija talossa, mitä suosioon tulee. Henna tuskin tulee saamaan samanlaista hypetystä kuin Cheryll. En kyllä usko siihenkään, että Alex sattuisi voittamaan.

Noniin, sitten  vähän Idolssia. Sitäkään en seurannut, ja vasta lehdestä luin, että ekasta finaalista oli tippunut Saana. Eipä nyt niin kummoinen laulaja ollut. Onneksi Kalle vielä jatkaa. Katsoiko teistä jotkut eilen idolssia? Minkä biisin Kalle lauloi?

Hyvää viikonalkua kaikille!