Joulu meni. Oli ihan rattoisaa, lahjoja tuli muutama. Joulu meni niin kuten saatoin olettaa, että viiniä tulia juotua kivasti, ja sitten hiukan tuli lotrattua viinan kanssa. Mutta ei mitään ongelmaa seuraavana päivänä. Hih, olen onnekas kun ei mitään huonoja oloja. Joulun aikaan oli myös muutamat bileet joissa kävin. Ihan mukavaa oli olla siellä mukana. Juomia tarjoiltiin, eikä muutenkaan mennyt onneksi ollenkaan rahaa. Ja palkkakin oli tullut, että nyt on paljon käytettävää esimerkiksi huomiseksi.

Pari juttua kyllä vaivaa mieltä. Se, että olenko ilkeä ja vaan hyväksikäyttäjä. Koska olen menossa taas yhden tytön luo, jonka luona olen viettänyt muutamia iltoja, ja hän minun luona. Ollaan oltu aika läheisiä. Siis fyysisestikin. Mutta ei aina ole mitään tapahtunut. Nukuttu vaan välillä yhdessä samassa sängyssä ja silloinkin kyllä vaihdettu aika kiihkeitä pusuja. Pidän hänestä ihmisenä, mutta en usko että meillä olisi yhteistä sillä tavalla, että meillä olisi kunnon toimiva suhde. Se vähän mietityttää että olenkohan vaan hyväksikäyttäjä, mutta ei hänkään sillä tavalla käyttäydy, että olisi rakastunut muhun. Ehkä voi olla jotenkin ihastunut, muttei muuta. Joku mussa sanoo, ettei rakastuminen tuohon tyttöön kannata. Koska jos vanhat merkit pitää paikkaansa, niin tuo tunne ei kauan kestäisi, koska jos olet täysin erilainen toisen ihmisen kanssa, ni se rupee vähän vaikeuttamaan kaikkea. Vaikea selittää.

No, katotaan nyt. Khih, katsotaan leffaa, olispa joku romanttinen leffa, silloin en voi olla ja vaan tuijottaa leffaa. Katsotaan mitä tulee, ehkäpä leffan antama viesti voi laukaista tytössä jotain, ja kiihkeä pussailu voi johtaa johonkin ;) Tosin, en tiedä mitä ajattelisin tästä. Eka kerralla ku nähtiin, ni toin sille viiniä, ja se oli myös ite ostanu, hih, ja sit me juontiin kummatki pullot, se oli aika kännissä kyllä. Noh sen jälkeen myös suht kiihkeää oli meno :P mutta ei sitä kyllä aamulla ainakaan kaduttanu. Jees, yöllä olin ihan siinä kiinni, ja  suloisesti aina hipsuttelisin sen nassua.Hassua kuin se tuhisi siinä. En sentään siinä ruvennut mitään likaista tekemään, vaikka hei, nykypäivänä ei kenestäkään tiedä mitään, ja mehän oltiin vasta eka kertaa tavattu livenä. No mutta joo, nyt heitän nämä vaikeat ajatukset pois, ja palaan tähän asiaan, sitten kun olen vieraillut tämän tytön luona. Kiitos ja hei !