Anteeksi kauheasti kun en ole ehtinyt päivittää tätä blogia. Aikaa on jo kulunut, ainakin muutama viikko viimeisestä merkinnästä. No, mutta eipä se mitään. Synttärit oli tos muutama päivä sitten. Tuli taas vuosi lisää ikään. Jeejee. Sain kavereilta kaikkea hauskaa. Viinipulloja tuli useitakin.  Hah, tuskin tätä blogiakaan on kukaan sinä aikana kaivaillut kun en ole uutta merkintää saanut aikaiseksi, eihän tätä kukaan edes luekkaan. Hahah..

Töissä on mennyt ihan kivasti, kuinkas muutenkaan. Tosi nopeasti on mennyt aika. Muistan vielä ihan kuin olisin eilen, vasta mennyt käymään Lapinjärvellä, ja istunut siellä baarissa muiden sivarityyppien kanssa. Sitten aina perjantai-aamuisin lähtenyt bussilla kohti stadia, tai sitten toiseen suuntaan mökille tai broidia katsomaan, ja pitämään hauskaa.

Tällä hetkellä ei oikein ole tekemistä,  ei huvita lähteä mihinkään, koska rahaa siinä tuhlautuu vaan. Vaikka ei mulla ihan nollasaldo ole, mutta silti, nyt en ole edes himassakaan tänään. Nyt vedän tässä lapin kulta bissee samalla, ei muuten hirveästi ole tullut dokailtua tammikuussa, ne synttärit siinä vaan, mutta ei muuten.

Vähän kyllä taas on masentanut. Ei ihan putkeen oo mennyt tämä tammikuu.  Sinkkuna tässä edelleen. Ei kukaan tälläistä rokkipoikarumiluskulkuria halua. Noh, eikait tässä mitään, pitää vaan odottaa. Mutta sitten jos vielä jonku viiden vuoden päästä samat fiilikset on, ni voisi vaikka delaa. Hah, sehän olisi se kuuluisa 27.vuotiaan raja. Niin tai sit Kurt Cobain ottaa mun kehon omakseen, ja elän siis Cobainina. Elämä jota Cobain olisi kuitenkin halunnut vielä elää. Niin, hän eläisi sen Suomessa, ja minussa. :DDD

Nukkuminen on ollut tammikuussa ihan hyvällä pohjalla, muutaman kerran olen turvautunut seroon, mutten tietty joka yö viitsi, koska vieläkin on sellainen pelko, etten sitten arkiaamuisin heräisikään ihan niin aikaisin kuin pitäisi.

Jees, mitäköhän tässä vielä tänään tekisi. Voisi katsoa vaikka dvd-leffoja.

Vähän harmittaa se, että muutamien teidän blogit ovat hävinneet jotka olette joskus lukeneet tai kommentoineet mun tätä päiväkirjaa. On tullut ihan hirveä ikävä. Missä esim. Furyflame olet :( Tai eleonore.

Miksi aina ystävystyn kaikkialla liian helposti. Myös  ihan oikeassa elämässäni. Eli jos vaikka tapaan jonku vaik kahvilassa tai baarissa. Ni seuraavan päivän jälkeen muut eivät käyttäydykään enää niin ystävällisesti mua kohtaan, tai ovat jo unohtaneet mut.

Joo, mutta taidan lopettaa tähän. Kaikille hyvää vointia! (jos teistä kukaan ees siellä enää lukee)