Taas blogin kirjoittaminen vähän jäänyt. Helmikuu on ollu ihan jees tässä alkuviikkoina. Pientä hajottamista kyllä on tullut nyt vasta tän sivariajan aikana.  Ei sillä, ettenkö viihtyisi täälä, ja työ on ihan mukavaa. Mutta olen huomannut sen ilmapiirin.. työntekijöiden kesken ei aina ole ihan hyvä henki. Varsinkin pomot täällä ei mun mielestä ole aina tehtävien tasalla.

Oikeastaan pomoja ei täällä hirveästi edes näe, he tulevat näkyviin vain silloin, jos jokin on mennyt väärin. Ei kannusteta työntekijöitä mitenkään. Kahvitauoilla näkyy helposti, että monilla täällä on työuupumusta, yms.

Pomo on ollut mua kohtaan ihan ok, mutta en kuitenkaan pidä hänestä. Hän on minusta jopa vastenmielinen ihminen. Kun hän puhuu, niin puolestakaan en saa selvää, puhuu epäselvästi.  Tämän takia on tullut muutamia väärinkäsityksiä, kun ei ole selvästi sanonut, miten joku asia tehdään tai yms. Alussa kun tulin tänne, niin ei hän oikein perehdyttänyt mitenkään tähän hommaan. Pisti vaan asialle jonkun muun, jonka kanssa vietin ensimmäiset parit viikot, ja katsoin sivusta, että mitä täällä tehdään. Pomo antoi vaan paperinivaskan, että lue tosta.

No, en tiedä johtuuko tämä ihme vuodatukseni nyt maanantaipäivästä, kun maanantait tunnetusti ovat niitä ärsyttävämpiä. Mutta joo, kai mä täällä jaksan loppuun asti olla. Pikkasen helpottaa tossa muutaman kuukauden päästä, kun täällä jää porukkaa eläkkeelle.

Muuten täällä on ihan kivoja työkavereita. Sen voin kyllä sanoa, että olen nähnyt paljon parempia esimiehiä joskus.

Toivottavasti tää olo jotenkin paranee, tuntuu aika ärsyttävältä päivältä taas. Nii ja toivottavasti tästä viikosta ei tuu kunnon vitutusviikkoa.

No, mutta lopetanpa tällä kertaa.