Eilen oli aprillipäivä.  Mulle ei tehty kyllä mitään erikoisia aprillipiloja, mitä nyt medioita kattelin, ni löyty muutama pila, muttei sen kummempaa, ja tajusin muutenkin niistä heti, että piloja ne on.

Viikko on mennyt ihan kivasti, palkkakin ropisi tilille. Tuli jopa vähän enemmän kuin luulin, nyt pitää kyllä vähän säästellä, viikonloppukin kyllä tulossa. Mietin, että jos ostais viiden euron viinipullon ja jäis himaan chillailemaan. No ei ainakaan baariin.  Himassa vois kuunnella koko viikonlopun musaa. Pomppia ja hyppiä sen tahdissa ja katsella leffoja. Ei oikeastaan väliä saisinko leffailtaan seuraan, kun tuntuu niin väsyneeltä, et on kiva vaan nukkua pitkään ja olla vaan. Kyllä mä taidan yrittää jotakuta kutsua vaikka perjantaiksi yöksi, muttei haittaa vaikka kukaan ei tulisikaan. Pitkästä aikaa voisikin viettää ihan yksin viikonloppua. Siivotakin ehkä pitäis, mutta kattoo nyt mitä sitä jaksaa tehdä.

Nyt täällä töissä kirjoittelen, vähän tässä tylsistyttää, kun tehny tätä samaa duunia kokoajan. Tai sitten tänään on vaan väsypäivä. Kyllä tää ihan mukavaa on, mutta vähän puuduttavaa istua vaan koneella. Onneksi on jo huhtikuu, ni kesä alkaa jo olla lähellä. Puistokausi onkin jo avattu. Sais kyllä ilmakin lämmetä, sellaset +15 astetta ois tähän aikaa jo ihan hyvä. Hieman on vielä lunta, mutta ei onneks paljoa.

Tänään taidan olla töissä johonkin neljään asti. Kun tullu lähdettyä viime aikoina hieman aikasemmin, ni tullu kellokorttiin miinuksia, vissiin saa olla jotain 6-8.tuntia miinuksella, mut joo mulla tällä hetkellä kyllä vaan jotai 1.30 h miinuksella, ettei se nyt mikään paha ole vielä.

Jääkiekon MM-kisatkin lähestyvät jo kovaa vauhtia, eka leiriryhmä jo nimetty, ja tänään ne pelaa Unkaria vastaan. Aika eksoottinen vastustaja, saas nähdä miten Suomi pelaa. Toivottavasti Riksman pelaa maalissa, ja ois mahdollisimman pitkään mukana tuossa ryhmässä. NHL:stä saattaa joku maalivahti tulla, ykkösmaalivahdin paikka olis auki. Joko Pekka Rinne tai Niklas Bäckström.

Sitten toukokuussa on vielä nämä euroviisutkin, pikkusen kyllä hävettää suomen puolesta. Kun edustajamme on Waldo's People. Voi juma mitä ysäriPASKAA.. Ei sellaista jaksa kukaan.  Noh, sillä koitetaan sitten finaaliin päästä. Mutta itselläni ei ainakaan suuria ennakko-odotuksia nyt ole, eipä ainakaan tule suurta pettymystä. :D